Centrul de presă
Pe Scurt

ZF pe scurt

Despre ZF

ZF este o companie de tehnologie la nivel global care furnizează sisteme pentru automobile, vehicule comerciale și tehnologie industrială, care fac posibilă generația următoare a mobilității. ZF permite vehiculelor să vadă, să gândească și să acționeze în cele patru domenii tehnologice privind controlul mișcării vehiculelor, a siguranței integrate, a conducerii automate și a mobilității electrice. ZF oferă soluții complete în materie de produse și software pentru producătorii de vehicule existenți și furnizorii de servicii de transport și mobilitate aflați în curs de dezvoltare. ZF electrifică o gamă largă de tipuri de vehicule. Prin produsele sale, compania contribuie la reducerea emisiilor, protejarea mediului și îmbunătățirea mobilității în siguranță.

Cu 165.000 angajați la nivel global, ZF a raportat vânzări în valoare de 43,8 miliarde de euro în exercițiul financiar 2022. Compania își desfășoară activitatea în 168 de centre de producție, din 32 de țări.

Descarcăre

Fapte și cifre

Profilul companiei cu cele mai importante cifre pentru o privire de ansamblu rapidă

Consiliul de Administrație

Consiliul de administrație al ZF Group este consituit din șase membrii. De la stânga la dreapta: Michael Frick, Dr. Martin Fischer, Dr. Holger Klein, Dr. Peter Laier, Sabine Jaskula, Stephan von Schuckmann.

Raport Anual 2022 (EN)