Centrul de presă

ZF pe scurt

Despre ZF

ZF este un concern tehnologic activ la nivel mondial. Compania livrează produse și sisteme avansate de mobilitate pentru autoturisme, vehicule utilitare și tehnologie industrială. Cu o gamă complexă de produse, ZF furnizează, printre altele, soluții complete pentru producătorii auto consacrați, precum și pentru furnizorii de mobilitate și companiile nou înființate în domeniul transporturilor și mobilității. ZF electrifică vehicule dintr-o gamă largă de categorii și contribuie cu produsele sale la reducerea emisiilor, la protejarea climei și la o mobilitate mai sigură. Pe lângă sectorul de automobile și vehicule utilitare, ZF deservește segmente de piață precum utilaje de construcții și agricole, energie eoliană, transport maritim, tehnologie feroviară și sisteme de testare.

În anul 2023, ZF a atins vânzări de 46,6 miliarde de euro cu aproximativ 168.700 de angajați la nivel mondial. Compania este reprezentată în 162 de unități de producție din 31 de țări.

Prezentare generală

Prezentare financiară 2023

Cele mai importante cifre dintr-o privire.

Consiliul de Administrație

Consiliul de administrație al ZF Group este consituit din șase membrii.

Consiliul de administrație al ZF Group este consituit din șase membrii.

(de la stânga la dreapta) Prof. Dr. Peter Laier, Dr. Lea Corzilius, Dr. Holger Klein, Stephan von Schuckmann, Dr. Martin Fischer, Michael Frick