Tiskové centrum
2021-03-11

ZF podporuje tureckou společnost Barsan na globální cestě digitalizace logistiky

  • Barsan provozuje flotilu 800 tahačů and 1000 přívěsů vybavených řešením konektivity značky Transics společnosti ZF
  • Jedná se tak o významné rozšíření podpory společnosti ZF pro flotily na tureckém automobilovém trhu
  • Barsan se stává nejnovějším významným světovým logistickým lídrem, který využívá pokročilé systémy Fleet Management Systems společnosti ZF

Friedrichshafen, Německo. ZF dnes oznámila podepsání dohody s tureckou společností Barsan Global Logistics, globálním poskytovatelem integrovaných logistických služeb, s cílem vybavit vozový park užitkových vozidel v Evropě a na Středním východě vyspělými řešeními konektivity značky Transics.

Zobrazit více
ZF podporuje tureckou společnost Barsan na globální cestě digitalizace logistiky

Podle této dohody vybaví divize ZF Commercial Vehicle Control Systems, vzniklá akvizicí společnosti WABCO, 800 nákladních vozidel a 1000 přípojných vozidel společnosti Barsan svými předními palubními počítači Transics TX-SKYTM, pokročilým monitorováním přívěsu a dálkovou diagnostikou TX-TRAILERPULSETM. Ve spojení s cloudovými platformami digitálních služeb TX-CONNECTTM a TX-TRAILERFITTM získává celá flotila přístup k provozním datům v reálném čase, což pomáhá optimalizovat kapacitu a využití přípojné techniky a zároveň umožňuje přístup k informacím o jejím technickém stavu.

Díky schopnostem správy vozového parku v reálném čase a poznatkům založeným na datech umožní společnost ZF firmě Barsan pokročilé řízení správy vozového parku a další diferenciaci své silné zákaznické služby i závazku kvality v podpoře digitální transformace a zvýšení provozní efektivity.

Dohoda byla uzavřena v úzké spolupráci s firmou İntermobil, dlouholetým tureckým partnerem společnosti ZF.

„Na dnešním vysoce konkurenčním logistickém trhu je nesmírně důležité zajistit, abychom našim zákazníkům po celém světě poskytovali prvotřídní logistickou podporu. Je tedy zásadní, aby naši partneři sdíleli naše ambice a hodnoty, jako to dělá ZF,“ řekl Kamil Barlin, zakladatel Barsan Global Logistics. „Pokročilé FMS funkce společnosti ZF pro nákladní vozidla a přívěsy spolu s celoevropskou servisní sítí pomohou kromě zvýšení efektivity urychlit naši cestu digitalizace.“

Barsan poskytuje své služby globálním společnostem prostřednictvím 74 center umístěných ve 38 zemích, včetně Spojených států a Číny, stejně jako v celé Evropě a Asii.

„Jako dlouholetý agent a distributor ZF v Turecku jsme rádi, že můžeme dále rozvíjet naše partnerství podporou pokračující expanze ZF v tomto důležitém regionu,“ dodal Rıfat Perahya, výkonný ředitel společnosti İntermobil.

„Pro ZF je ctí přivítat světového lídra, společnost Barsan, mezi váženými zákazníky. Jsme přesvědčeni, že naše pokročilá řešení konektivity posílí v Barsanu rozvoj digitalizace a umožní jim posunout jejich vysoce hodnocené zákaznické služby na další úroveň,“ řekl Peter Bal, Business Leader Digital Customer Services EMEA ve společnosti ZF Commercial Vehicle Control Systems.

„Tato dohoda dále posiluje vedoucí postavení společnosti ZF na trhu v oblasti FMS schopností a zdůrazňuje naši pokračující expanzi na strategicky významný turecký automobilový trh. Je nejnovějším potvrzením jedinečné diferencované hodnoty, kterou nabízí naše komplexní portfolio integrovaných řešení pro nákladní automobily a přívěsy. Rádi bychom také poděkovali našemu dlouhodobému partnerovi İntermobil za trvalou podporu a spolupráci v Turecku,“ dodal Bal.

MÉDIA

Tisková zpráva
Obrázek

KONTAKTNÍ OSOBA

Frank Discher

Commercial Vehicle Technology, Fleet Management Solutions and Electric Mobility

+49 7541 77-960770

frank.discher@zf.com